Se hvad du kan glæde dig til i 2022

Som I kan se i kalenderen “vandringer på vej”, kan vi glæde os til, at Sara Grabow kommer og laver lydvandring og lydmeditation for os lørdag den 17. september – som en del af fejringen af foreningens 20-års jubilæum. Sara Grabow var i DR’s program ‘Tal til mig’ den 29. april. Udsendelsen er værd at høre og kan streames på DR-lyd.Hun har også udgivet flere CD’er! Mens vi venter … 😉😊

1 kommentar til “Se hvad du kan glæde dig til i 2022”

  1. HEJ Marianne
    jeg vil gerne tilmelde mig vandringen den 20.2., men kan ikke se, hvor man skal tilmelde sig (måske har andre det ligeså?) Jeg har fravalgt facebook og tænker, om det kan være grunden? Du må gerne skrive mig på eller fortælle mig, hvor jeg kan tilmelde mig. Tak skal du have.
    Nu vil jeg ønske dig en god start i det nye år.
    Med varme hilsener i en kold tid
    Rena

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *