Julehilsen

Året er ved at rinde ud. Vi håber, at du har været med til nogle af vore vandringer og/eller caféen den 18/11 – og så håber vi, at mødes igen derude på pilgrimsvejene i det nye år.

2022 bliver et særligt år for Fynsk Pilgrimsvandring – det er nemlig det år, hvor foreningen har eksisteret i 20 år. Det skal selvfølgelig markeres, og bestyrelsen har besluttet, at det vil vi gøre hen over året ved forskellige lejligheder.

Første fejring bliver torsdag den 13. januar i Thomas Kingos Kirke i Odense. Vi starter med generalforsamling kl. 17, spisning kl. 18 og foredrag ved pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith kl. 19. Kom og vær med. Spisning og foredrag er gratis. 

Anden fejring bliver i forbindelse med vore Pinsevandringer, hvor vi vandrer fra udvalgte kystbyer til Domkirken i Odense; på samme måde som der siden begyndelsen i 2002 har været vandret i Pinsen hen over Fyn.

Tredje fejring bliver lørdag den 17. september i Fredens Kirke i Svendborg, hvor sanger og musiker Sara Grabow tager os med til koncert, lydvandring og lydmeditation i kirkerummet og måske på den smukke kirkegård. Kom og vær med til denne helt unikke oplevelse. Det er gratis at deltage.

Fjerde fejring bliver i forbindelse med årets sidste vandring, Adventsvandring 1. søndag i Advent, som i 2022 falder søndag den 27. november. Sæt allerede nu X i kalenderen.

Vi glæder os til, at rigtig mange af vore medlemmer vil komme og være med til de forskellige fejringer.

Pilgrimsvandreåret er slut og første vandring bliver søndag den 20. februar 2022 fra Fraugde Kirke til og i Den Romantiske Have v/Sanderumgaard.

Men inden da holder vi, som nævnt ovenfor, generalforsamling torsdag den 13. januar 2022 kl. 17 i Th. Kingos Kirke i Odense. Indkaldelse udsendes senest 2 uger før.

Lige nu er vi midt i Adventstiden, hvor vi forbereder os til julen – en ventetid, som stemmer sindet til det, som kommer: Højtiden, hvor vi fejrer Jesu fødsel. Adventstiden er en kærkommen lejlighed til at besinde sig på forholdet til Gud og give plads til troen i en ofte travl tid. 

I Gud lever vi, ånder vi og er vi

Glædelig Adventstid og God Jul – vi ses i det nye pilgrimsvandreår.

Fred og alt godt
Bestyrelsen i Fynsk Pilgrimsvandring

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: