Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pinsevandring fra lørdag den 4. juni til mandag den 6. juni fra Nyborg til Odense Domkirke ad Den Danske Pilgrimsrute ca. 55 km

Mødested og -tidspunkt: Lørdag den 4. juni kl. 10.30 udenfor Nyborg Station, Banegårdsalléen 100, 5800 Nyborg. Vi overnatter på Kullerup Kurser og i Fraugde Konfirmandstue på vandringen til Odense. Andagt, gudstjeneste og ord med på vejen undervejs. Der er bagagetransport, så du bærer kun dagstursrygsæk. Vi sørger for måltiderne fra aftensmad 1. dag til madpakke 3. dag. Pilgrimsmålet er Odense Domkirke 2. Pinsedag, hvor der er forfriskninger i Skt. Knuds Salen fra kl. 15.30, indtil vi går til gudstjeneste i Gråbrødre Klosterkirke kl. 17.00.

Frist for tilmelding er St. Bededag den 13. maj 2022. Kontakt vandringsleder Marianne Olesen tlf. 2089 1204 eller mail molesen02@gmail.com for at komme på venteliste.

1 kommentar til “Pinsevandring fra lørdag den 4. juni til mandag den 6. juni fra Nyborg til Odense Domkirke ad Den Danske Pilgrimsrute ca. 55 km”

  1. Tamara Nissen

    Er der kun en pinsepilgrimsvandring i år? Jeg har været meget begejstret for at gå turen med start i Kerteminde. Arrangeres den ikke mere? Og hvad med fra Fåborg eller Svendborg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *